Bijeenkomst mantelzorg en autisme

Veendam

Mantelzorg en autisme is het thema van de bijeenkomst van Compaen die plaatsvindt op 11 april. Op het Jan Salwaplein zullen tussen 19.00 en 21.00 uur gastsprekers Iris van der Hulst, behandelcoördinator en Pascale van Damme, Sociaal Pedagogisch Verpleegkundige praten over dit onderwerp.

Autisme betekent een leven lang anders. Dat heeft gevolgen voor personen met autisme zelf. Maar zeker ook voor naasten, de mantelzorgers. Of het nu gaat om ouders, de partner, kinderen, broers/zussen, grootouders of vrienden. Hoe hou je het vol als mantelzorger? Om de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met autisme en wat dit betekend. U bent van harte welkom op maandag 11 april van 19.00 – 21.00 in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden voor 8 april. De bijeenkomsten worden in samenwerking met Compaen, de NVA Groningen/Drenthe en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd.  

Auteur

Carlien Bootsma