Open Huis Winkler Prins op drie locaties 

Veendam

 Op dinsdag 19 januari zet Winkler Prins haar deuren weer open voor toekomstige en huidige leerlingen en hun ouders. Op drie locaties zijn verschillende activiteiten, informatiestands en presentaties op het gebied van educatie, communicatie en het lesaanbod.

Groep 8 Ga je na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs? Kom dan een kijkje nemen aan de Raadsgildenlaan 1. Je kunt zelf door de hele school rondlopen en proeft zo de sfeer op Winkler Prins. Dit schooljaar is Winkler Prins gestart met de invoering van iPads. Ook de nieuwe lichting brugklassers zal gedeeltelijk les krijgen via de iPad. Tijdens het Open Huis wordt verteld hoe het digitale onderwijs eruit ziet en hoe dit in zijn werk gaat. Verder zijn er verschillende proeflessen, zoals gym, muziek en science, maar is er ook een hoop informatie te vinden over diverse andere schoolvakken, Magister, lesroosters, sporttalentontwikkeling, ouderraad en nog veel meer. Huidige leerlingen Ook leerlingen en hun ouders/ verzorgers die al op Winkler Prins zitten, zijn welkom om een kijkje te komen nemen op één van de locaties. Misschien ga je volgend schooljaar naar havo 2, dan kun je op de locatie Pinksterstraat kijken hoe het er daar aan toe gaat. Of kies je voor de richting techniek in het derde jaar? Neem dan een kijkje in het rode gebouw aan de Raadsgildenlaan 11. Tijdens het Open Huis is er tevens een wedstrijd houtbewerking voor leerlingen. Maar het is ook leuk om je ouders/ verzorgers gewoon te laten zien op welke school je zit, in welke klassen en wie je docenten zijn! Parkeren & toegang Het Open Huis is op dinsdag 19 januari van 18.30 uur tot 21.00 uur op de locaties Raadsgildenlaan 1, Raadsgildenlaan 11 en Pinksterstraat 26. Het belooft een drukke avond te worden. Daarom worden bezoekers erop gewezen, dat zij hun auto ook kunnen parkeren achter het voormalig clubgebouw van de SC Veendam, voor de Parkstadhal of het Avebe gebouw in het centrum. U kunt de parkeerplaats van het voormalige SC Veendam bereiken vanaf de Lange Leegte. De toegang is gratis. Dinsdag 19 januari van 18.30 – 21.00 uur

Auteur

Carlien Bootsma